فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طارمی از صلاح انتقام می‌گیرد؟+ عکس| چهارشنبه سرنوشت‌ساز پورتو در لیگ قهرمانان اروپا

  • کد خبر: ۸۹۰۳۹
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
طارمی از صلاح انتقام می‌گیرد؟+ عکس| چهارشنبه سرنوشت‌ساز پورتو در لیگ قهرمانان اروپا
تقابل چهارشنبه شب تیم‌های پورتو و لیورپول نگاه‌های بسیاری را به سمت و سوی خود خواهد کشید. طارمی و یارانش دربازی رفت در پرتغال شکست تلخی را پذیرفتند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی طارمی چهارشنبه‌ای که از راه خواهد رسید بار دیگر در لیگ قهرمانان اروپا به میدان خواهد رفت. تیم او درآخرین بازی با آث میلان به تساوی رسید وحالا برای رسیدن به مرحله بعد نیازمند کسب پیروزی در بازی با لیورپول است.  

چهارشنبه شب در چارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، تیم فوتبال پورتو به مصاف لیورپول در آنفیلد خواهد رفت. این تیم برای صعود نیازمند کسب پیروزی است تا راه خود را برای رسیدن به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا هموار سازد.  

در بازی رفت، پورتو با نتیجه ۵ بر یک مقابل لیورپول در خانه شکست خورد و مهدی طارمی توانست با یک ضربه سر زیبا تنها گل این تیم را به ثمر رساند. باشگاه پورتو امیدوار است با درخشش دوباره ستاره کشورمان به گل دست یابد و بتواند تیم قدرتمند انگلیسی را شکست دهد.

در جدول این گروه، لیورپول با ۱۲ امتیاز در صدر، پورتو با ۵ امتیاز دوم، اتلتیکومادرید با ۴ امتیاز سوم و میلان با یک امتیاز در قعرجدول قرار دارد.

باشگاه پورتو برای پیش بازی این دیدار پوستری طراحی کرد و از تصویر مهدی طارمی در مقابل محمد صلاح استفاده کرد.

طارمی از صلاح انتقام می‌گیرد؟| چهارشنبه سرنوشت سازپورتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->